Dr. Kruimelstichting heeft in de Dr. Kruimelstaete de beschikking over drie ruimten tw de SOOS en de SALON en de Staetenkamer.

De SOOS kan in principe altijd gebruikt worden zonder de verplichting om iets te gebruiken.
Het terras voor de Soos kunt u ten alle tijde gebruiken.
Verder is er een prachtige bar. In de soos zijn bijna elke dag activiteiten voor iedere bewoner van Garderen:

• dinsdagmorgen 10.00 – 12.00 uur koffie drinken
  • woensdag 12.00 – 13.00 uur samen eten, hiervoor kunt u zich opgeven bij Anja van Bentum (06-13437398)
  • vrijdagmiddag 15.00 – 17.00 uur inloopmiddag voor een kopje koffie, een praatje en iets drinken

Zie ook de flyers op de prikborden en het boekje van Welzijn Garderen in de hal en op de bar. (www.welzijnbarneveld.nl dan locatie Dr Kruimelstaete)

De tweede ruimte is de SALON. Deze zaal wordt alle dagen gebruikt voor dagactiviteiten en dagverzorging door Norschoten en Welzijn Barneveld..

De SOOS is eventueel te huur voor het houden van vergaderingen en verjaardagen van de bewoners en ouderen van Garderen.
Voor reserveringen en prijsopgave: Janneke Oud (Telefoon 0577 – 46 18 80)
Op zondagochtend houdt de Hervormde Gemeente Garderen in de SOOS haar kerkdiensten.

In de STAETENKAMER is een kapsalon gevestigd. Deze is van woensdag tot en met vrijdag geopend.

De Kruimelstichting coördineert alles en natuurlijk zijn er heel wat vrijwilligers actief.

In de tuin zijn Jeu de Boule banen aangelegd en alle bewoners hebben toen een setje jeu de boule ballen gekregen van de Woningstichting Barneveld.

Jan Willem Bakkenes

Ruud van Dongen